Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Razvan
Inainte de a ajunge la Loredana am fost la o alta persoana. Dupa prima si singura sedinta am plecat cu un gust amar si mi-am spus ca toti sunt la fel si la alt psiholog nu mai intru. Anii au trecut si am strans multe, unele din ele au apasat greu si si-au pus amprenta asupra mea. Incercam sa trec peste si sa merg mai departe, dar de unul singur nu reuseam. Cum am ajuns la Loredana nu cred ca are prea mare importanta, dar ceea ce a facut ea din si cu mine este cu adevarat magic. Sedintele de terapie m-au ajutat si ma ajuta in continuare sa trec peste si sa gestionez situatii in care am fost si sunt pus in continuare. Asteptam nerabdator fiecare sedinta deoarece stiam ca va fi ceva nou si voi fi din ce in ce mai bine. Indrumarile ei si ceea ce a insemnat terapia au lucrat asupra mea si m-au adus unde sunt acum. Sedintele de terapie erau tot ce-mi trebuia dupa o zi lunga si stresanta. Am reusit cu ajutorul ei sa fiu alta persoana, sa vad si sa inteleg mai bine ce este in jurul meu. Ii multumesc ca mi-a deschis ochii, ca m-a invatat sa fiu si altfel de cum eram, ca viata merita traita asa cum si-o face fiecare cu bune si rele.
2017-12-20 01:16:02
Laura
Intalnirea cu Loredana a venit intr-un moment in care eram pierduta pentru lume. N-as fi crezut vreodata ca voi deveni o trestie in vant, ganditoare, ce-i drept, dar si atat de vulnerabila. Loredana m-a vindecat cu grija si intelegere, cu dulceata si rabdare. In timp,am simtit terapia cu ea ca pe un balsam, parca din alta lume, benefica mie... Am crezut ca stiu tot cand am ajuns la ea, doar ca nu simteam nimic, nimic bun. La ea am realizat pe de o parte ca nu stiu deloc tot ce se putea sti despre mine si pe de alta parte ca mai pot simti ceva bun pe lumea asta... Asteptam intalnirile cu ea cu atata nerabdare si cu atata speranta pentru ca stiam ca la ea, cu ea, voi fi intr-un "templu" al starii de bine. Redescoperirea de sine, regasirea echilibrului, orientarea catre restul viitorului meu ,i le datorez in intregime.Pentru momentul ruperii mele in doua ,a fost cea care mi-a lipit bucatile la loc intr-un fel incredibil pentru mine. O pretuiesc si acum pentru felul in care m-a redat mie. Singura mea experienta de pana acum cu un psiholog a fost din fericire norocoasa pentru mine, pentru ca Loredana mi-a aratat ca viata e mult mai mult decat suferinta, e frumusete, constructie, echilibru, si merita traita doar alaturi de oameni luminosi si pozitivi...cum am devenit si eu, cu ajutorul ei!
2017-11-05 18:29:31
Anca
Am ajuns la Loredana printr-o intamplare, in masura in care putem considera ca ceva este intamplator. Nu mai apelasem nicodata la serviciile unui psiholog si, mai mult, consideram asta un fel de moft nenecesar, pentru oameni in cautare de activitati interesante. In urma unei acumulari de evenimente din viata mea, care au pus o presiune psihica mai mare decat poate cineva suporta fara a fi afectat, chiar si o persoana puternica, asa cum eram sau ma consideram eu a fi. Si pentru a deveni clar ca avem nevoie de ajutor, nefiind suficiente semnalele psihicului meu, corpul a fost cel care a decis sa dea semnalul de alarma. Am inceput sa am atacuri de panica, tahicardie, dereglari ale glandei tiroide, lucruri care nu mai puteau fi ignorate. Dupa un periplu pe la toate cabinetele si specialitatile, cardiologie, pneumologie, alergologie, ORL, endocrinologie etc., fara niciun rezultat, a devenit clar ca afectiunea nu era de natura fizica si am fost fortata sa accept, ca un psiholog este cel ma poate ajuta. Ma gandeam, ca majoritatea oamenilor, ca nu imi face placere sa imi impartasesc experientele cu un strain si aveam destule reticente. Fortata de imprejurari in acest mod, am decis sa mi le inving si ma felicit acum pentru acest lucru. Interactiunea cu Loredana a fost minunata, pentru mine a fost omul potrivit la locul si momentul potrivit. Nu m-am simtit nicio clipa agresata, asa cum imi imaginam eu ca as putea fi, Loredana m-a condus pe un drum lin si firesc al procesului de vindecare. Metodele ei m-au ajutat sa devin constienta de cauzele atingerii limitei la care ajunsesem, cauze care erau mult mai profunde decat in aparenta si chiar cu totul altele decat cele evidente. Terapia a generat un lung sir de revelatii in ceea ce priveste autodescoperirea mea, care nu doar m-au vindecat, ci m-au ajutat sa ma dezvolt ca persoana. De altfel, in acest mod vad acum consultarea unui psiholog: o cautare de sine absolut necesara, la care ideal este sa nu ajungi in momente limita, ci pur si simplu sa fie o metoda de igiena sau cosmetizare emotionala, asa cum sunt cele mai firesti servicii la care apelam in mod constant, manichiura, coafura sau chiar... baia. Ii sunt recunoscatoare Loredanei pentru modul delicat si profesionist in care m-a facut sa imi accept trecutul si sa merg mai departe, constientizand ca sunt suma experientelor mele, impacandu-ma cu toate si cautand sa cultiv partea luminoasa a personalitatii mele. Datorita interactiunii cu acest psiholog pasionat, sunt astazi o persoana mai adaptabila, mai optimista si mai puternica.
2017-10-04 16:40:32