Relatiile sunt unul dintre cei mai puternici catalizatori ai cresterii si schimbarii din viata noastra. Si pot fi si cei mai provocatori. Implinirea si iubirea pe care o relatie de cuplu o poate aduce este egalata de conflictul, tensiunea, confuzia si ranile pe care le poate provoca.

Cand alegem sa ne deschidem inimile si sa ne impartasim viata cu altii, ne confruntam cu una dintre cele mai profunde provocari si oportunitati. Calatoria inimii poate duce catre bucuriile si placerile noastre cele mai mari, precum si catre oportunitati de crestere si transformare. Pentru mulți dintre noi iubirea și relatia este cel mai important aspect al vieții umane.

Avem multe nevoi de relatie – deseori contradictorii – dorinta de iubire si acceptare, dragoste, apropiere sexuala, prietenie, pasiune, loialitate, incredere si intimidate. Cu toate acestea, suntem deseori surprinsi cand relatiile noastre nu corespund asteptarilor noastre, iar uneori blocajele noastre emotionale impiedica succesul relatiilor noastre.

Terapia cuplu va ofera ocazia de a vorbi, de a va simți si de a comunica cu partenerul dvs., de a asculta ceea ce are partenerul dvs. si de a intelege tiparele de relatie. Scopul consilierii pentru cupluri este de a vindeca ranile si de a descoperi abilitatile necesare pentru a crea o relatie autentica, iubitoare care sa aduca implinire ambilor parteneri.